Vadå Manlig Hudvård?

Manlig hudvård är viktigare än någonsin tidigare. Att ha en enkel, effektiv hudvårdsrutin kan göra underverk för att bibehålla en frisk och ungdomlig hud.

Det grundläggande är att rengöra ansiktet morgon och kväll, följt av en återfuktande ansiktskräm. Glöm inte att exfoliera regelbundet för att avlägsna döda hudceller och främja cellförnyelse. Med några få steg kan du uppnå en fräsch och välvårdad hud som du kan vara stolt över!

Jag känner mig lite torr i ansiktet, men vill inte lägga alltför mycket tid och pengar på hudvård.

Inga problem, det viktigaste är en bra ansiktsrengöring och återfuktande kräm.

Men behöver jag verkligen tvätta ansiktet både morgon och kväll?

Att tvätta ansiktet morgon och kväll är som att ge din hud en ordentlig kickstart - två gånger om dagen! På morgonen är det som att vakna upp och känna sig redo att ta sig an dagen, medan kvällen är som att tvätta bort allt smuts och svett efter en tuff dag. 

Ok, men använder jag då kallt vatten?

Det bästa är att använda ljummet vatten då alldeles för varmt vatten kan skapa en obalans i hudens oljeproduktion och är det för kallt så är risken att alla orenheter inte löses upp. Vår Face Cleanser är en mild och effektiv rengöring med aktiva växtextrakt som ger dig en fräsch känsla i huden.

 

Jag förstår, behöver jag också peela ansiktet varje dag?

Att peela ansiktet varje dag kan vara för mycket av det goda för de flesta personer. Överpeeling kan orsaka irritation och överkänslighet i huden. För de flesta människor är det tillräckligt att exfoliera huden 2-3 gånger i veckan.

Låter vettigt, men krämen tar jag på efter varje rengöring eller hur?

Stämmer bra, efter du rengjort ansiktet har vi även avlägsnat fukten i huden och behöver då fylla på. Vår egna Face Scrub är en lätt och krämig peeling med krossat vitt ris och finmald bambu som exfolierar och djuprengör porerna

Vilken är då den bästa krämen för mig?

Den bästa krämen är den som varken täpper till porer, skapar en irritation, inte ger tillräckligt med fukt eller en som innehåller skadliga ämnen. Som tur är bockar vår Moisturiser inte av någon av ovan punkter. 

Berikad med shea- och kokossmör håller Moisturiser dig väl återfuktad med en lugn och balanserad hud.

Ok, bra. Då har jag hyfsad koll. Något annat jag ska tänka på gällande hudvård?

Bara att du är med på att hudvård använder vi för att bibehålla en frisk och sund hud. Vi får inte en 50-åring att se ut som en 25-åring, däremot får vi en 50-åring att se ut som en jäkligt stilig och fräsch 50-åring!