Spot Light på Happy Paul från Humanery.com

Spot Light på Happy Paul från Humanery.com

Brand Spotlight: Happy Paul

Introducerar Happy Paul: ett humörhöjande skönhetsmärke som ger en positiv självkänsla.

Happy Paul vill att alla ska må bättre och tycka om sig själva. Så enkelt är det, och vi förtjänar alla att må bra! Detta upplyftande, humörhöjande grooming-märke föddes ur en lång period av depression av grundaren Paul Gerrard. Paul tog sig igenom några mörka tider och insåg vikten av att ta hand om oss själva och hällde detta i sitt varumärke. I centrum för alla Happy Paul-produkter är deras unika "Bright Spice"-doft som har tagits fram speciellt med bergamott, eukalyptus, rökelse, jasmin och cederträ. Denna kombination av naturliga oljor doftar inte bara fantastiskt utan kommer garanterat att lysa upp alla humör.

Produkterna från Happy Paul hjälper till att förenkla den dagliga skönhetsrutinen. Deras ansiktsrengöring, kroppstvätt, ansiktsskrubb, fuktighetskräm och doftolja är det väsentliga som alla män behöver för att få igång sin dag. Och genom att ta hand om vår huds hälsa på utsidan kan vi känna oss som en ny människa på insidan. Grundaren Paul Gerrard förstår att det kan vara komplicerat att hitta lycka, men det är en bra början genom att få dig själv att känna dig energisk och vitaliserad med dina groomingprodukter. Happy Pauls produkter innehåller vegetabiliska ingredienser, såsom kakaosmör och palmitinsyra, vilket kommer att få din hud att kännas återfuktad, mjuk och lugn.

Vi pratade med Happy Pauls grundare för att upptäcka anledningen till att han startade denna nya satsning inom groomingbranschen och vi bad honom också om hans egna bästa tips för egenvård.

1. Varför lanserade du ditt egna märke?

Den korta historien är att Happy Paul bara finns för att få dig att le. För mig är ett leende den mest grundläggande och ändå dynamiska formen av välbefinnande. Det är återställande, transformerande och har förmågan att sprida sig som en löpeld.

För dem som har lite mer tid på sig, Happy Paul föddes ur min kamp med depression, som går tillbaka till mina tidiga tonåringar. Under åren har jag lärt mig att hantera dåliga dagar och att känna igen när jag behöver stanna upp och ta hand om mig. De dagar då jag mår bra (och jag har turen att kunna ha många av dem för tillfället) kan jag glatt klara av de flesta uppgifter och får ofta mina bästa idéer.

Happy Paul är en glad kombination av dessa idéer och mina inlärda färdigheter hittills. Från mina dagar som en bristfällig revisorspraktikant till en kreatör, till mina många år i den professionella skönhetsbranschen är Happy Paul är en kreativ strävan som jag började med för att stödja min egen mentala hälsa: fokusera på något som gjorde mig lycklig.

Happy Paul är här för att ge glädje till stunder där det kan finnas för lite. För att inte säga att du inte kan använda våra produkter när du redan är glad, för de fungerar ganska bra då också :P

2. Vilka är huvudingredienserna och varför passar de så bra för just män?

Nyckeln till Happy Paul är dess humörlyftande doftblandning. Jag arbetade med en fantastisk kvinna för att utveckla vår doft – Ruth är klassiskt utbildad och har över 30 års erfarenhet från några av de största varumärkena inom parfym. Hon tog mig med på en fantastisk luktresa. Resultatet är Happy Pauls prisbelönta (såg du hur skamlöst jag nämnde det?) doft, Bright Spice. Det är en blandning av bergamott, eukalyptus, rosa pepparkorn, rosmarin, jasmin, cederträ och mycket mycket mer.

Alla produkter i Happy Paul-sortimentet skapas med denna doft, men de har också fantastiska egenskaper för huden. Alla produkter har utvecklats för att erbjuda mervärde utan oönskade ingredienser.

3. Vad är din rekommendation till en man som precis har börjat med hudvård? Vad ska de göra och varför?

Jag trodde inte att jag hade ett mantra för min egenvård förrän jag började tänka på den här frågan. Sedan började mantran hoppa ut!

Jag är välsignad med att inte tänka för mycket, så jag antar att ett mantra skulle vara "gör först, tänk senare." Jag säger inte att detta alltid har fungerat bra men det har öppnat för några intressanta upplevelser.

Jag gillar att hålla saker enkla, så jag tenderar att närma mig saker från hållningen "gör det mig lycklig?".

5. Hur får du den "magiska" känslan med din egna skönhetsrutiner?

Jag försöker göra mer av det som får mig att må bra och mindre av det som inte gör det. I mer praktiska termer älskar jag känslan av en fantastisk mekanisk ansiktsskrubb. Det känns direkt bra med omedelbara resultat. För mig handlar allt om konsistensen, känslan och fokus på det jag gör just i det ögonblicket - att stänga av omvärlden och tysta tankarna som ofta rasar runt mitt huvud - åtminstone i en minut eller två.

6. För alla som är nya till märket, vilka produkter skulle du säga är de viktigaste?

Happy Paul handlar om doften, så det är verkligen upp till individen och hur de skulle vilja njuta av den doften. Den aromaterapi-baserade roll-on parfymoljan är perfekt för när du är på språng – du kan bara applicera den på dina pulspunkter (eller var du än vill) andas in och njut. Om du gillar en morgondusch så är Body and Hair Wash en självklarhet – den är uppfriskande, skonsam, naturligt skummande och lite räcker väldigt länge.

För de mer äventyrliga, som kanske älskar en mekanisk peeling (som jag gör), är Happy Pauls Face Scrub genomgående effektiv med krossade vita rispartiklar och bambupulver för att arbeta djupt men ändå vara tillräckligt skonsam för daglig användning.

7. Har du några bra life-hacks gällande egenråd du kan erbjuda våra läsare?

Skapa soundtracket till ditt liv eller till det liv du planerar att leva och lyssna på det om och om och om igen. Jag fullkomligt älskar att gå vilse i musik. Känn igen och njut av de enklaste sakerna som får dig att må bra – och gör dem rutinmässigt. Börja dagen med ett långt leende (riktigt eller falskt - det spelar ingen roll). Även ett falskt leende kan ha fantastiska fördelar. Det kan lura din hjärna att tro att du är lycklig, vilket sedan kan stimulera verkliga känslor av lycka plus många fler hälsofördelar. Det finns massor av forskning som stödjer detta. Med det sagt bär jag inte mitt falska leende offentligt eftersom det tenderar att oroa förbipasserande.

 

Läs originalartikeln här.

 

Paul Gerrard

Tillbaka till blogg