Eau de Good Vibes - Skapandet Bright Spice

Eau de Good Vibes - Skapandet Bright Spice

I dagens hektiska värld har det aldrig känts mer nödvändigt att vårda vår mentala hälsa. Happy Pauls prisbelönta, humörlyftande doftblandning Bright Spice startade livet som en serie sensoriska resor för att främja känslomässigt välbefinnande (eller åtminstone få dig att le lite).

Doftmixen skapades med noggrann uppmärksamhet på detaljer. En mästerparfymör tog med sig Pauls mindre klassiskt tränade näsborrar på en upptäcktsresa. Han upptäckte snart att en doft inte bara handlade om fina dofter; det är också rotat i naturvetenskap (inte Pauls starkaste ämne i skolan).

Dofter är kända för att utlösa kraftfulla känslomässiga reaktioner. Till exempel kan en doft av citrus verkar genom att lyfta ditt humör, medan rosmarin tenderade att skicka ett litet pirr av intriger längs Pauls vänstra ben. Varje isolerad arom stimulerar vårt luktsystemet, som är direkt kopplat till hjärnans känslomässiga kontrollcenter.

För Paul var resultatet den noggrant övervägda kombinationen av flera viktiga eteriska oljor, var och en syftar till att bidra med sina egna terapeutiska fördelar för att höja ditt humör.

Bright Spice-resan börjar med toppnoter av:

Bergamott: En ljus och pigg doft som omedelbar höjer humöret. Dess citrusaktiga arom är känd för att minska ångest och depression, vilket främjar frisättningen av  neurotransmittorer som får en att mår bra.

Spearmint: Kylande och uppiggande doft med en uppfriskande effekt på sinnet. Det kan hjälpa till att minska mental trötthet samt öka fokus och koncentration.

Citron: Tillsätter en friskhet till doften och erbjuder en omedelbar pick-me-up. Den är känd för sina humörhöjande egenskaper och stressavlastande fördelar.

Eukalyptus: Den skarpa och rena doften kan hjälpa till att rensa ditt sinne, vilket gör det lättare att koncentrera sig och minska den mental röran.

Rosa pepparkorn: Tillför den kryddiga kicken till mixen, stimulerar dina sinnen och främjar vakenhet.

Kanelbark: För en kryddig arom som ger värme och gosig komfort. Det är ett gammal huskurs för att minska stress och förbättra det känslomässiga välbefinnandet.

Sedan går vi igenom mellantonerna.

Frankincense: Tillför lugnande och jordande egenskaper för att hjälpa till att minska stress och ångest. Det är ett kraftfullt tillskott för känslomässig balans.

Petitgrain: Tillför en träig och lätt blommig doft och är känt för att minska känslor av spänning och stress för att främja avslappning och lugn.

Rosmarin: En uppfriskande arom som hjälper till att förbättra minnet och mental klarhet, vilket gör det lättare att fokusera på här och nu.

Jasmin: Med blommiga toner som har en lugnande effekt, minskar stress och främjar en känsla av välbefinnande.

Till sist når vi de mer subtila bastonerna.

Cederträ: Ger en jordande och lugnande bas till doften. Det är känt för sin förmåga att minska ångest och stress, vilket främjar känslomässig balans.

Vetiver: En jordnära doft, djupt avslappnande och kan hjälpa till med emotionell stabilisering, vilket gör den till det naturliga valet för mentalt välbefinnande.

Sandelträ: En söt, träig arom känd för sina lugnande och meditativa egenskaper, minskar ångest och främjar mental klarhet.

Mysk: För en touch av sensualitet som skapar en harmonisk och bestående doft.

Bright Spice-doften kan sprida lugn in i din vardag samt att främja glädje och förbättra ditt allmänna välbefinnande.

Vi vill att Happy Pauls Bright Spice-doft ska vara en transformerande upplevelse.

Tillbaka till blogg